Dag 1 - Presentasjon av meg selv.

Jeg heter Mari. Et navn jeg er ganske fornøyd med, til å være et ganske så vanlig navn. Det er ca 9 500 i Norge som heter Mari. Mest populært var navnet mellom 1980 og 2000. Det passer jo bra, for jeg er nemlig født 09.03.1989. Og jeg er så kul at jeg har navnedag i samme mnd, nemlig 25 mars! :) Jeg liker mars. Desverre vet jeg ikke hva Mari betyr.. Men jeg liker det :) Og jeg liker bursdagen min. En fin dag det. Jeg ble født på SiA - nå kalt Ahus. Frem til jeg var 4 år bodde vi i Rælingen, også flyttet vi til Drøbak. Der bodde jeg helt til 2008, hvor jeg flytte hjemmefra for første gang. Da gikk turen til Lier. Der bodde jeg med kjæresten min frem til desember 2010, da flyttet vi til en leilighet i Røyken, som vi eier <3

Jeg har en mamma og pappa, som fortsatt er sammen. <3 Mamma har en sønn fra et tidligere forhold, som er da min halvbror. Han heter Tore. Og mamma og pappa har en sønn sammen også, som er min ekte bror. Han heter Magnus. Han ble født 2 år før meg. Pluss at mamma og pappa har meg! :D Vi er en tett familie, og jeg er glad i dem alle :)

Når det gjelder meg og min personlighet så er jeg sta. Jeg vil helst ha ting på min måte, men jeg bøyer meg gjerne også. Jeg gidder ikke være vrang heller. Bare litt mot Stian ;) Hvis jeg vet jeg har rett i en diskusjon (noe jeg så klart ofte har!! Hehe..) og jeg diskuterer med noen som er vanskelige så gidder jeg ikke. Jeg bare lar de bable og later som jeg hører på!! Jeg er snill mot de fleste, men sliter med å være snill hvis noen er slemme mot meg. Men stort sett er jeg veldig hyggelig. Jeg er en blid jente, men har temperament, men er sjeldent langsint. Jeg er superduper følsom og får tårer i øya bare av å snakke om noe trist - eller bare av å snakke om tårer! Helt vilt.

Jeg er barnslig og leken. Og det liker jeg. Men jeg kan også være voksen. Jeg ringer alltid mamma eller pappa hvis jeg lurer på noe - og det er veldig ofte! Pappa kan fint si "opplysningskontoret" når han tar telefonen eller noe sånt som; Mari sier "Jeg lurer på noe.." 'Pappa sier "nei sier du det?" Hoho. Jeg liker å rådføre meg med mamma om klær, interiør og mat. Pappa om skatt, lønn, penger, pc og sånne ting. Men mamma har gjort det klart for meg at hun også kan ting om det jeg spør pappa om! Jada ;)

Jeg liker ikke å ta heis. Må jeg gjøre det alene så lukker jeg øya og tenker på noe fint. Jeg får hjerte i halsen og hater hater hater det. Går heller trappa hvis jeg kan. Jeg hater også å låse på offentlige doer. Derfor gjør jeg det kun hvis jeg må. Har noia for små rom kan du si. Jeg liker ikke å gå inn i en butikk hvis jeg er eneste kunde - hvert fall ikke en liten butikk. Men jeg elsker å gå på shopping alene - det er det beste som fins!! Helt til jeg står å prøver noe og trenger hjelp! Hoho.

Jeg kan virke frekk, for jeg kommer med noen kommentarer. Men jeg tuller alltid. Jeg er supersnill, har bare en stor kjeft. Jeg snakker ofte uten å tenke meg om. Stian lo fært da vi handla noe å spise på en bensinstasjon og dama bak sa "Håper det smaker :)" og jeg, i stedet for å si "Takk!" så sier jeg "Det håper jeg også". Det syns jeg at er helt greit å si! Men jeg smiler jo, så folk skjønner at jeg er blid og fornøyd - for jeg er blid som en sol! :D

Jeg liker også lukten av støvler, elsker å ha på gummihansker når jeg vasker og nå skal jeg slutte å skrive. Leste du alt ??! Da syns jeg du fortjener en klapp på skuldern. :) OG JEG SKAL BLI MAMMA. hohoho <3 Og jeg elsker pepsi max og ost.

RÅKKENRÅLL FISKEBÅLL

3 kommentarer

Hehe, morsomt skrivd! Kjenner meg igjen i mye av det du skriver ;D

Kristin

03.feb.2011 kl.15:21

Hahah, jeg ler så :p Morsom blogg du har, er ny fast leser, hehe :-)

Mari - mammaen til Kasper <3

03.feb.2011 kl.16:33

Kristin:Hehe, så koselig :)

Skriv en ny kommentar

hits