Dag 7 - mine drømmer !

Er det nå jeg skal fortelle om de våte drømmene jeg har om nettene? Haha, nei da! Tullekopp ;) Det er vel mer drømmer jeg har for fremtiden kanskje..

Jeg drømmer om å få meg en utdannelse jeg trives med. En jeg greier. En jeg føler jeg mestrer. Og en som senere vil gi meg en jobb hvor jeg trives skikkelig godt og føler jeg er mitt ess. Føler jeg gjør alt jeg kan og at det er bra nok ! En jobb hvor jeg gleder meg til å gå til hver dag. En som gir meg en god lønn så jeg kan ta vare på Stian, meg og Baby vår.

Jeg drømmer om å ha en smertefri og lettvint graviditet. Med tanke på at jeg er litt stor osv kan det hende at det ikke blir helt enkelt, så jeg vil gjøre alt jeg kan for å få det til å gå så bra som mulig. Mest for jeg er bekymret for livet til min lille som jeg allerede elsker, også så klart for meg selv. Jeg er viktig jeg å.

Jeg drømmer om å kunne gi det beste livet til min klomp som kommer til sommern. Elske hun eller han med alt jeg har, og gi hun eller han en oppdragelse som jeg har fått - så h*n kan ta vare på seg selv når h*n blir eldre.

Jeg drømmer om å bygge hus med Stian, vårt drømmehus. Leve der lykkelig, med minst et barn til, katter og oss. For alltid! Også vil jeg reise til Hellas og USA - med min familie <3

:D Det er mine drømmer. Hva er dine?Én kommentar

Kristin

10.feb.2011 kl.23:11

Jeg har drømmer, men de er mer planer :) For jeg er i gang, og aldri i verden om jeg gir meg. Går deltid på skolen, og jobber deltid. Jeg har seks og et halvt (!) år igjen på skolen, før jeg fullfører min utdannelse og får en master i barnehagepedagogikk og profesjonskunnskap. Men jeg elsker det, åh! :) Mine drømmer er vel mer å møte mannen i mitt liv, få hus og fler barn :) Men inntil videre klarer jeg meg godt alene med min lille prins :)

Skriv en ny kommentar

hits