Dag 8 - Barndomsminne

Her velger jeg og snakke om tiden hvor jeg var bestevenn med en jente som heter Susanne. Familiene våre er venner, og har vært det lengeee. Fra første gang vi møttes sa det klikk! Vi var ikke gamle jentene da. Rundt 7-8 år tror jeg! Vi har vært på uttallige Kreta turer med familiene og vi var så og si sammen hver eneste dag. Hehe.

Vi pleide å dra ut alle klærne mine og henge de rundt i stua for å leke butikk. :p Vi skrev lapper når vi ikke greide å bestemme hva vi skulle leke, også trakk vi. Men vi endte bare med å trekke alle lappene og allikevel ikke finne på noe! Men vi lo fært, og vi hadde det helt topp! Vi hadde interne koder til de grader, og kunne le oss skakk av ting ingen skjønte! Vi lagde filmer, lekte kontor og hadde det skikkelig koselig sammen.

På ungdomsskolen falt vi fra hverandre, desverre. Men etter noen år fikk vi kontakten igjen, og er nå venninner som snakker sammen i ny og ne :) Jeg vil alltid være glad i Susanne, og vil alltid tenke på henne som en lillesøster. Storesøstra til Susanne - Stine - vil alltid være som en storesøster for meg :) Glad i dem begge!

Meg og Susanne, og en gal liten gresk frøken - for mange mange år siden :) Sjekk jeg har jumpsuit! Jeg var in før dere var! Haha

Én kommentar

lostinthesky

15.feb.2011 kl.09:33

fint :)

Skriv en ny kommentar

hits