Dagen i går og dagen i dag

I går var jeg hos mamma og pappa stort sett hele dagen. Veldig koselig å få litt tid med foreldrene mine. Fikk mest tid med mamma da, siden pappa var på jobb. Så først spiste jeg og mamma lunsj, så dro vi til et senter og tusla rundt og titta. Og jeg fikk en fint singlet av mammaen min :D Så spiste vi taco hjemme, og i 7 tiden dro jeg hjem igjen :) Veldig fin dag! Liker å være med mammaen min :)

Nå har jeg nettopp rettet og fikset håret, skal snart kle på meg og sminke meg. Begynner på jobb kl 13.00 :) Kjedelig å jobbe til 18.00 på en fredag, men det går så fint :) Så blir det slappings-av i kveld, for skal tidlig opp på jobb i morgen også. Såå i morgen, etter jobb - DA er det helg! Hæhæ.

I dag er det hvert fall finere vær enn i går. Snødde som bare det i hele går her, snødde det hos deg? Nå begynner sola å komme frem, og kanskje det blir varmere utover dagen! :) Det hadde ikke gjort noe hvert fall.

Jeg har også en veldig veldig flink kjæreste. I går hadde han lagt heftgrunning på hele kommoden vi skal male, og malt krakken min! Han er så flink! Han vil nemlig ikke at jeg skal male, pga luktene osv, så da gjør han det når jeg ikke er hjemme. Han er flink :) <3

God fredag, alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits