Cranium :)

Helgen har vært veldig fin for min del. Jeg fikk fri i går, så da var det helg på fredag for meg også :D På fredag var vi bare hjemme og slappa av. Nikko kom en tur og skravla litt. Koselig :)

Lørdag dro jeg og Stian ut litt og farta. Når vi kom hjem malte vi ferdig en kommode vi har holdt på med som skal på babyrommet. Vi har malt den fra brun til hvit. Også gikk vi igjennom alt babytøyet vi har! Greit å se om vi har det vi trenger til de første dagene, og det hadde vi!! :) Etter middag dro vi til Nils & Jeanett. Etter hvert kom Nikko også. Han hadde kjøpt nytt brettspill så vi skulle teste det. Spillet heter Cranium. Har du spilt det? Det var hvert fall sinnsykt moro, syns jeg! Det er masse forskjellige oppgaver man skal løse på tid. Man spiller på lag. Stian & jeg leda leeenge, men tapte på målstreken! Kjempe morsomt hvertfall.

Nå skal jeg få vasket og ryddet litt her. Planen er at mamma og pappa skal komme en tur. Ellers blir det vel til at vi slapper av :) Ikke noe fint vær denne helga, det er litt kjedelig. Men det er varmegrader da! Da er jeg fornøyd uansett :) Også har det regna litt og det er bra, få bort snøen!!

Hva har du gjort i helga?


Bilde er hentet herifra: http://www.spillskrinet.no/show.php?spillid=158

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits