Jeg har blitt ukens blogg hos..

Februarmamma07! :D (http://februarmamma07.blogg.no/) .. Det syns jeg var kjempekoselig!! Og hun skrev så koselig om bloggen min og det setter jeg så pris på! Veldig hyggelig!! Jeg syns dere burde ta en tur innom bloggen hennes og titte! Hun er kjempeflink til å skrive og jeg liker bloggen veldig godt :)

I dag har jeg hatt en kjempefin dag egentlig! Våkna i halv 10 tiden, spiste god frokost og etter det gikk jeg ut og begynte å vaske bilen "min" (kaller den min, selv om det er mamma sin. hihi), innvendig! Støvsugde, tørka støv, rydda og ordna. Det ble veldig fint der etterpå! :) Når jeg og Stian hadde vaska og holdt på ute dro vi ned til Asker og så på livet! Så deilig vær! Kjøpte en is og tusla i sentrum. Så dro vi og møtte Kay, kjøpte en boks med kjeks som sønnen hans selger for inntekt til bryteklubben hans, også dro vi til foreldra til Stian. Der kosa vi oss ute før vi spiste middag og dessert! Namnam :) Nå er vi hjemme og daffer! Herlig dag! I går etter jobb dro vi til Drøbak og spiste grillmat med pappa! Så en fin helg - alt i alt :D

I morgen er det jobb igjen, men kun i en uke før det er ferie og hyttetur!!!! Gleder meg så veldig. Vi skal også kose oss på peppes i morgen :) Nammi!

Har du hatt en fin søndag?

3 kommentarer

februarmamma07

10.apr.2011 kl.20:42

aww HEHe tusen takk for det :D
Så koselig da! Har hatt en kjempekoselig dag ja:)
sv: Ja gjett om jeg gjør :)) Svarer på spørsmålet når spørrerunden er over:)

Skriv en ny kommentar

hits