Fortsatt hyttekos :)

Vi koser oss fortsatt masse på hytta. Det er virkelig deilig med noen dager fri nå. Kjenner jeg trengte det. Å sove uten alarm må være det deiligste som fins! Jeg våkner stort sett mellom halv 9 og halv 10 hver dag uansett, men man er så mye mer utvilt når man våkner av seg selv. Enig?!

Dagen går unna til turgåing, soling, "leking" og brettspilling. Jeg elsker å spille spill! Hoho. Cranium og Alias er det som slår an her. Veldig moro :) I dag kom broren min opp også, han har jeg ikke sett siden februar! Hyggelig :)

Ellers går det veldig opp og ned med bekkenet mitt. I dag har det vært ganske ugreit, men jeg prøver å gå en liten tur hver dag uansett. Men det går saaakte. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg burde gjøre heller. Så jeg går, tar litt pauser og sånn. Passer også på å ikke sitte rolig hele kvelden, og sitte i gode stoler hvor jeg får hvilt ordentlig. Det er noe dritt! Er veldig spent på hvordan det skal utvikle seg.. BLI BORTE sier jeg.. ;p Skal jo til København og vil helst rekke å gå litt på de få timene man har der! Moro å få sett 2 butikker for jeg bruker en time på 10 meter :P Haha. Ikke så ille da, men dere skjønner tegninga!!

Nå er jeg ganske trøtt, så skal ta med meg donald krysset mitt og legge meg på senga :) Elsker kryssord - spesielt sånne lette jeg får til! :D På søndag skal vi vende nesa hjemover. Blir jo godt å komme hjem også, og få en fridag (mandag) hjemme før jobb igjen!

Har du en fin påske?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits