Da fikk jeg endelig..

pratet med en lege! Jeg sto opp 10 over halv 7 i dag, veeeldig tidlig da! Dro inn til legen, var der kl 8 og fikk time hos en av legene der. Min fastlege var desverre ikke tilstedet, men en lege er bedre enn ingen! Han trodde heldigvis ikke at jeg hadde fått full bekkenløsning!! Det var deilig å høre. Men det kan fort gå over til det hvis man ikke passer på. At det var bekken smerter var det ingen tvil om. Det regnet han med kom av rett og slett at man blir tyngre.. Og for å hindre at jeg blir verre så skal jeg gå turer med korte skritt ute i naturen! Hehe. Jeg ble 50 % sykemeldt og han ønsket at jeg skulle få jobbe korte dager for å unngå å stå/gå for lenge på den type gulv vi har på jobben. Det blir for flatt og hardt i lengden, og da kan det ende opp i at jeg blir verre og fult sykemeldt, og det skal vi prøve å unngå :)

I dag blir jeg hjemme, for har så veldig vondt i dag. Skal prøve meg på en liten tur etterpå. Bare spise og slappe av litt først :) Så skal jeg prøve meg på kortere dager fra i morgen og ut neste uke! Får håpe det hjelper med turene og at jeg ikke blir verre! Skal gjøre mitt beste hvert fall! Ikke alltid så lett å gå når jeg får vondt, men skal prøve så godt jeg kan. Hanba meg gå som en kinesisk dame - med småsmå skritt for å bruke riktige muskler. Hehe. Ser sikkert bra ut det!

4 kommentarer

februarmamma07

28.04.2011 kl.10:11

Uff, Uff håper det ikke går over til å bli full bekkenløsning.. Går du til fysioterapaut?
Uff det er så vondt med bekkenløsning. Hadde det selv, og var jo så vidt jeg kunne gå til tider! Var helt forferdelig så ble mye avslapping for min del, så jeg anbefaler deg å slappe mye av. Lytt til kroppen:)
sv: Jaa det er absolutt ikke noe godt, så blir nok bedre når du får slappet av skal du se:)

Michelle Kleiven

28.04.2011 kl.19:18

SV: Haha jaa, fortjente nok denne flaksen siden jeg aldri har det til vanlig :p

Skriv en ny kommentar

hits