Jeg er spent..

På hvordan det vil bli å gå hjemme et år med Kasper når han kommer. Det har seg nemlig sånn at jeg ikke kjenner noen i nærområdet med barn.. Nærmeste venninner med barn er Sandefjord! Tjohei.. Kan ikke dra dit hver gang jeg skal ut og trille for å si det sånn. Kommer så klart til å dra å besøke de, men kan jo ikke det hver dag!!

Skulle gjerne hatt noen å trille med her ute i området! Jeg tenkte å høre med jordmoren min i kommunen hvordan det er med barselgruppe osv. Så får jeg håpe jeg kan komme på en gruppe med flere unge mødre! Hvis jeg kan kalle meg ung mor da? Er jo søren meg for gammel til å være med på unge mødre på tv! Haha, ikke at jeg NOEN gang ville vært med på det, men allikevel! Litt artig å tenke på. Hihi.

Jeg regner med at mye går av seg selv når ungen kommer og at treffer man en med barnevogn går praten av seg selv. Men litt spent er jeg jo. Prøver å følge litt med på Barn i magen forum osv. Problemet mitt er bare at jeg er litt sjenert og ikke den som alltid tør å ta det første steget med fremmede folk!

Heldigvis skal Stian være hjemme litt med meg i starten, og vi har jo masse venner uten baby :) Det blir nok sikkert herlig uansett!!

Hvordan er det med deg? Har du mange rundt deg med barn?

Bilde er fra oktober 20103 kommentarer

Henriette - Mamma til Liam <3

28.apr.2011 kl.20:17

har veldig få venner som ikke har barn :) så her er det ikke noe problem med det ihvertfall :)

Maje Morphine

28.apr.2011 kl.20:18

Jeg kan vel egentlig ikke si at jeg kjenner mange med barn på min alder, eller blant venner rent generelt. Men det er derimot plutselig mange unge (da yngre enn meg og jeg er 19) som plutselig har babyboom så :p

Mia- mamma til Aurora <3

28.apr.2011 kl.21:27

Har faktisk et par venner og noen bekjente som har barn, og som er ung. Og i det siste har jeg fått flere gode nyheter om folk på min alder som skal ha barn også. Så rundt i området her blir vi stadig flere, merker jeg. Men det er kjekt :-)

Tror du klarer deg knallbra jeg, masse lykke til i allefall :-)

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits