Innkjøp :)I dag har vært en fin dag! Hvis man ser bort i fra min kles-frustrasjon på morgningen i dag. Stakkars Stian. Han satt og sa jeg så fin ut i alt jeg tok på meg, og jeg bare rev alt av meg! Greide ikke å finne noe jeg ønsket å ha på meg, og hatet alt jeg hadde i skapet! Noen dager er verre enn andre! Men så fant jeg noe, og vi dro til Asker og der fikk vi shoppa vettu! Vi altså.. Hihi. Tenkte å vise dere. Senere i kveld har vi vært på grillkos hos Marte :) Nå er jeg hjemme i senga, veldig trøtt og sliten! Stian skulle ut en tur på byen :)


En søt bamse til Kasper :)


To herlige body'er! En i str 50 og en i str 56 :)


Ååå jeg elsker denne buksa!!! Str 56 :)
Kluter! Det trengs :) Jeg skal prøve å unngå å bruke så mye våtservietter på den lille :)


Håndkle til Stian ;p Fine farger :)


Håndhånkle :) Så mange fine håndkler på princess for tiden!


Og til slutt - håndkle til meg ! Se fargene da :) Blir en fryd å tørke seg nå. Hihi. Myke og gode :)

En heeerlig lørdag dere. En flott avslutning på april! I mai skal jeg prøve noe som er så og si umulig for meg.... Å ikke spise snop! Tror dere jeg greier det? For å være ærlig tror ikke jeg det.. Men jeg må nesten tro det for å få det til!! Det hadde vært så deilig å greie.. Jeg er så alt for glad i det usunne!! Wææ. Hjelp!

 2 kommentarer

Mia- mamma til Aurora <3

01.mai.2011 kl.10:18

Kjempefine innkjøp! :-) Jeg var også hjemme i går, mens barnefar var ute.. Kjedelig, men sånn er det bare. Jeg har gitt han beskjed om at han bare må belage seg på å være hjemme med vesla vår, sånn at jeg får kommet meg ut litt også ;-)

Mia- mamma til Aurora <3

01.mai.2011 kl.10:37

sv; Ja, det gjør de! Føler av og til at jeg hindrer han i å leve livet, og det er ingen god følelse. Men han hevder selv at jeg ikke gjør det, men har jeg først fått dårlig samvittighet, så har jeg dårlig samvittighet :p

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits