Deilig å begynne sent..

I dag begynner jeg ikke på jobb før kl 3! Sånn er det når man er 50 % sykemeldt! Jobber fra 3 til 6, og jeg tror og føler det er helt riktig for meg denne uka. Fikk sovet til jeg våknet av meg selv i dag, spiste frokost, gikk tur, dusjet og nå har jeg spist god lunsj! Omelett med rundstykke. NAM! Det er så deilig å ikke måtte stresse, forte seg avgårde og alt. Da får jeg bare mer vondt i bekkenet og alt blir stress! Så dette har jeg virkelig godt av. Neste uke er jeg tilbake fult på jobb igjen, så blir spennende å se om det kommer til å gå bra!

Neste onsdag skal jeg også ta glukosebelastning igjen. Jeg som ALDRI ville gjøre det igjen.. Og nå må jeg helt til sykehuset. Får ta med meg en del å lese på tror jeg, når jeg skal sitte der og sture i 2 timer etter å ha drukket det ekle glasset med masse sukker... Det er veldig viktig da, jeg må jo passe på at jeg ikke kan få det/har det! altså svangerskapsdiabetes. Det er det de sjekker når jeg tar glukosebelastning. Da tester de blod og urin på morgningen - jeg får ikke lov å spise før jeg kommer. Også må jeg drikke et glass med sukker og vann (veldig mye sukker).. så skal jeg sitte rolig i 2 timer for jeg ikke skal forbrenne noe, og jeg kan fortsatt ikke spise. Også skal de ta ny blod og urin sjekk for å se hvordan kroppen min har behandlet sukkeret. Første gang jeg gjorde det var i uke 20, og da var alt bra. Neste gang skulle vært i uke 30, men jeg måtte bytte så blir i uke 29, men de sa at det ikke hadde så mye å si :) Så blir deilig å bli ferdig!

Nå på torsdag har jeg friii, helt friii! Skal ikke til noe leger, jordmødre eller noe! Skal bare være hjemme og har egentlig en del å gjøre her. Babyrommet ser ikke uuut, for det har blitt et skikkelig lager :P Nå har vi ikke hastverk med å gjøre noe med det rommet ,for Kasper skal jo sove hos oss i starten uansett, men jeg vil ha det ryddig! Og før jeg blir "for stor" er det greit å gjøre litt sånne ting, for må ned i kjelleren (som jeg ikke er så glad i..) og rydde unna ting. Og greit at jeg kommer meg lett opp og ned trappa der for å si det sånn. Hehe.

Nå skal jeg kose meg litt til foran tv og pc før jeg drar på jobb :) Ha en fin tirsdag dere! I kveld kommer det litt om svangerskapet og magebilder siden jeg er 28 uker i dag!! TREDJE TRIMESTER!! tjoheei :)


Bilde fra København i fjor sommer :)Én kommentar

MODEMARTIN

03.mai.2011 kl.13:18

Ska du göra något kul i veckan? :)

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits