Glukosebelastning.

JEG HATER DET. VIRKELIG. Så da vet dere det. For dere som ikke vet hva det er, skal jeg gi en rask gjennomgang. Det er for å sjekke om man har/kan få svangerskapdiabetes. Det man må gjøre er å møte opp fastende om morgningen. Da tar man blodprøve (noen steder også urin). Også får du et stort glass vann (rundt 1 liter tror jeg de sa) og oppi der er det sukker. Masse sukker. Du får 5 min til å drikke det glasset. Så skal du sitte og vente i 2 timer, før de tar nye prøver av deg. Dette er for å sjekke hvordan kroppen behandler sukkert, uten at du forbrenner noe osv.

Dette er andre gangen jeg gjør det, og heldigvis siste!! Det var mye verre denne gangen, kanskje fordi jeg visste hva jeg gikk til. Slet litt mer med å få i meg væsken. Og mens jeg satt i de to timene satt jeg og smågulpa sukkervann.. NAM! Får jo ikke spise før ETTER de har tatt prøve nr 2.. Moro. Altså, mat greier man seg uten. Men ikke drikke heller da.. Det er ikke moro, syns jeg!

Svarene vet jeg ikke enda, får de neste gang jeg er på sykehuset - så enten i morgen hos jordmor eller hos ernæringsfysiolog neste uke !

Nå har jeg nettopp spist middag, kom hjem fra jobb for litt siden. Er sliten i ben og bekken!! Huff.. I morgen skal jeg høre om jordmor kan gi meg noen gode tips til hva jeg skal gjøre :) Nå skal jeg bare daffe på sofaen, i morgen har jeg heldigvis fri <3


Bilde er fra mars :)

Én kommentar

Mia- mamma til Aurora <3

11.mai.2011 kl.20:34

Får virkelig håpe du ikke har det! Masse lykke til i allefall, og kjempenusselig bilde! :-)

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits