Jordmor time :)

 I dag var det tid for jordmor time på sykehuset igjen. Jeg gledet meg, for det er så koselig å høre hjertelyden til lille mann. Og i dag sto alt bra til :D Hjerte hans slo så fint som bare det, urinen og blodtrykket mitt var fint også! Det er så deilig å høre :) Ellers snakket vi litt om bekkenet mitt, og hun anbefalte svømming. Spesielt i basseng med litt høyere tempratur. Så tenkte jeg skulle prøve å få dratt å svømt litt inni mellom :) Også skal jeg få snakket med lege om evt. å gjøre noe med jobben, for at jeg ikke skal bli overbelastet. Hun sa det er fint med aktivitet, men jeg må passe på smertene også :) Så vi får se hvordan det går!

Nå har jeg fått i meg litt lunsj, som jeg må kalle det, siden jeg spiste frokost når jeg sto opp i sta før timen! Hehe. Så når jeg har slappet av litt her sånn så skal jeg begynne med å få litt orden på leiligheten. Må vaske og støvsuge her for å si det sånn. Greit å ha det fint her før vi reiser bort for helgen!

I morgen er det nemlig endelig klart for København <3 Gleder meg masse. Håper på en rolig sjø da, siden vi skal være mest på båten! Kryss fingrene sammen meg for det! Kamera skal bli med, så skal jeg prøve å få tatt bilder så jeg har noe å vise dere når jeg kommer hjem :D

Skal du noe spennende i helga?

 


<3 Mamma elsker deg, allerede!4 kommentarer

C h e r r y

12.mai.2011 kl.10:11

Ønsker deg en superfin torsdag videre! :-)

MelinaAmundsen

12.mai.2011 kl.13:33

fine magen <3

Mia- mamma til Aurora <3

12.mai.2011 kl.16:33

Så godt å høre at alt står bra til med både mor og barn! :) Ha en super dag videre :) <3

Fredrikke

12.mai.2011 kl.18:38

hihi <3

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits