Fast 5 :)

Det er deilig å være hjemme igjen. Men jeg er sliten altså! Så nå skal jeg straks ta køya. I morgen skal jeg til legen. Det har Stian bestemt :P Han syns ikke jeg er flink nok til å passe på meg selv, og er vel lei av å se at jeg er sliten, har vondt og sånne ting. Men for å være ærlig hater jeg å klage, og sier ofte at "jada, har vondt - men det går bra". Nå har jeg ikke hatt så veldig vondt i bekkenet i dag, men jeg merker så fort til smerter andre steder også hvis jeg anstrenger meg for mye. Så i morgen har jeg lovet Stian å være helt ærlig mot legen, og forklare hva jeg føler. Så får vi se hva han sier. Skal prøve å dra å svømme litt til uka også :)

Nå har vi vært å sett på Fast 5. Kasper likte den like godt som meg ;p Sparka under hele filmen, med noen pauser. Hehe søt! Filmen var bra, jeg digget den. Vanskelig å ikke like en film som inneholder masse action, kjekke gutter, kjærlighet og humor!! :D Jeg digget den hvert fall!


Sung Kang som Han, Tyrese Gibson som Roman Pearce, Vin Diesel som Dominic Toretto og Paul Walker som Brian O'Conner i Fast Five
Bilde er hentet fra bildeserien til filmweb.no

Én kommentar

Jeg har sååå lyst til å se den filmen!

Bra kjæresten passer på deg.. Du må bli flinkere til å passe på deg selv også, spesielt nå:)

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits