Slik gikk legetimenDa har jeg vært hos legen, og han sykemeldte meg 100 % i 4 uker. Dette er for å forhåpentligvis ikke få mer vondt. Som jeg sa tidligere går smertene veldig opp og ned for tiden, og det er vanskelig å si hvordan det ville vært på jobb - men trolig ikke så veldig bra. Legen så på meg at jeg ikke likte å bli sykemeldt - jeg får dårlig samvittighet, føler at selv om jeg har vondt er det folk som har det verre osv - men han sa at når det gjelder graviditet må vi tenke på babyen og deg, ingen andre. Det er ingenting å ha dårlig samvittighet for. Og som han sa selv om du kanskje kunne greid jobb sånn og sånn, er det ikke vits å ta sjanser. Mye bedre å ta en periode å få slappet av og testet ulike ting for å se om jeg kan bli bedre. Jeg fikk en henvisning jeg kan bruke til fysioterapaut hvis jeg ønsket det, og jeg skal prøve svømming som sagt. Så får vi se hvordan alt utvikler seg :)

Nå har jeg spist god lunsj, og nå skal jeg slappe av litt på sofaen - kanskje jeg sovner! Sover jo ikke så godt om nettene for tiden. Oppe og tisser flere ganger, og våkner av den minste lyd, og ikke minst katta som skraper.. Det verste er å stå opp om natta, da er bekkenet og magen vond! Derfor er jeg ganske "sliten" når jeg våkner. Så skal bli godt å sove litt uten å tenke på at jeg må opp, stelle meg og på jobb.

2 kommentarer

Mamma jane <3

16.mai.2011 kl.14:09

Skjønner det er kjipt å bli sykemeldt men det er veldig greit altså.

Jeg jobba 24/7når jeg var gravid. spytta enormt med blod og når jeg fødte var fostervannet veldig misfarga, så ta det rolig.

Jeg ble litt sykemeldt for kroppen viste symptomer på at den var totalt utslitt i tillegg til ungen som vokste i meg. Så selvom det er kjipt og gir deg skyldfølelse er det verdt med en pause altså. I neste svangerskap skal jeg ta det mye roligere! :-)

Pernille & Ebbas eventyr

16.mai.2011 kl.22:04

Skjønner deg godt! Jeg har vært sykemeldt siden midten på november, prøvd meg ett par ganger, men det har bare ikke gått. Jeg slet veldig med samvittigheten ovenfor kollegaene mine og sjefen min som måtte styre for å finne en "erstatter". Men jeg forstod etterhvert at slik er det bare! Man skal ikke presse seg selv for langt når man er gravid, selvom det hender at jeg gjør det.

Sjefen min var også såpass ærlig mot meg og fortalte at hun syntes det var bedre å ha noen på jobb som fikk gjort unna ting(jobben i glasmagasinet) enn meg som hadde kun krefter til å ta kassa... Er ikke bare bare med tilrettelegging i alle tilfeller heller.

God bedring! Nå får du bare nyte de ti siste ukene ;)

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits