17.mai :) (litt bilder..)

Jeg hadde en fin 17 mai i går, hadde du? Jeg var temmelig sliten når jeg kom hjem - det skal sies. Jeg ville jo ikke være inne og alene pga bekkenet, så jeg presset meg ut. Først slet jeg jo med å finne klær. Ikke bare bare med en kul på magen! Ville jo føle meg fin også! Det vi gjorde i går var å dra ned til Asker for å se på livet. Masse folk der fra tidlig av :) Så satt vi oss på en resturant og kosa oss med 2 andre vennepar :) Etter vi hadde vært der en del timer, dro vi hjem for å hente litt grillmat og slappe av litt. Da sovna både jeg og Stian på sofaen i en time :P Haha. Så dro vi til Per Olav og Merete for grilling og kos :) Veldig hyggelig. En fin fin dag!  Tok ikke så mange bildene, men kan vise litt outfit og sånn affal! ;)


Fine kjæresten min!! <3


Til slutt ble bolla fornøyd med et antrekk :P


Spiste Bruschetta til lunsj. NAM :)


Fornøyd med de nye solbrillene mine ja! Hoho


Meg og Per Olav :)


17 mai himmel :)

4 kommentarer

Tanya Michaud

18.mai.2011 kl.11:08

Så fin du var :) Og fine bilder!

Mia - mamma til ei prinsesse i juli <3

18.mai.2011 kl.11:13

Så fin du var! :-) Jeg presset meg også ut, for å virke litt engasjert. Redd for at folk skal ta meg for å være sløv.. :p

Mari - mammaen til Kasper <3

18.mai.2011 kl.11:16

Mia: Takk! :) Hehe ja, inne på 17 mai funker jo så dårlig! :P

Nina, Robert og Mille`s mams

18.mai.2011 kl.12:56

Så fine bilder :) Og fiin mage :)

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits