Muffins!!

Jeg bestemte meg for å bake muffins i dag jeg! Jeg juksa da, og kjøpte ferdigpose. Bare fordi jeg fikk lyst å lage noe godt. Hæhæ. Så et par muffins med deilig glasur på står nå i kjøleskapet :D

Vi har fått vært i banken og levert papirene vi skulle og handlet inn til middag i dag. Raclette <3 En av favoritt rettene til meg og Stian. Vi ELSKER det. Ikke veldig sunt, men perfekt fredagskos! Så om ikke så lenge skal vi begynne å gjøre klart. Ikke prøvd raclette før? Try it! Det som er så bra er at man kan gjøre som man vil, og skal du ha gjester er det perfekt mat fordi det er sosialt. Man har en liten grill på bordet, med små stekepanner. Der smelter man ost (racletteost og andre fete oster), også steker man småpølser, sopp, paprika, løk, mais og andre grønnsaker, eller annet kjøtt også poteter ved sidna for de som liker det. Det er en heeeerlig rett, som jeg elsker! Og til dere som er gravide - dere kan trygt spise den osten! For den er halvfast, og i tillegg blir den varmebehandlet når man smelter den :) Grunnen til at det er sosialt er at man må vente litt på at ting skal bli ferdig, så da får man masse tid til å prate og sånn :) Perfekt selskapsmat!

Nå blir det sofa kos resten av kvelden altså. Norske talenter osvosv :) Kosekos!! Ha en fin fredagskveld :D


Fra 17 mai :)3 kommentarer

Muffins er jo farlig godt da, og synes de ferdigposene er kjempegode jeg! Kjempefint bilde av deg:-)

Pernille & Ebbas eventyr

20.mai.2011 kl.18:03

sV; Ja, det var litt synd! Men skal nok klare meg uten ;) Ungen kommer uansett. Har heldigvis lest meg frem til mye av det da. Vi var også på fødselsforberedene hos JM og det hadde Emil veldig godt av! Så vi har hvertfall fått med oss det da!
sv: Oi, så bra det virket da! Fikk akupunktur da jeg var på sykehuset, men det hjalp bare noen timer så kom den tilbake:/

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits