Magebilde uke 31 + update

Da var jeg kommet meg til uke 31 og det er 9 uker + 2 dager igjen til termin. Det er lenge, og veldig kort på en gang det! Tror tiden kommer til å gå litt sakte, hvert fall med tanke på at jeg går hjemme om dagene også. Får vel prøve å finne på litt inni mellom så det går litt fortere :P

Formen min er veldig bra, sånn bortsett fra dette bekkenet da. Det gjør ganske vondt til tider, og jeg er veldig glad for at jeg ikke er på jobb for å være ærlig. Det er veldig deilig å ha sofaen her hjemme hvor jeg bare kan legge meg nedpå når det blir for mye. Støvsuging og sånt er spesielt slitsomt og vondt! Derfor veldig viktig å holde seg oppreist når man gjør det. Ellers faller jeg sammen :P Begynner å merke tyngden på magen på ryggen litt nå også, men heldigvis ikke så mye. Mest etter jeg har gjort noe aktiviteter.

Kasper er aktiv som bare det, og sparker og står i. Og jeg elsker hvert eneste spark. Det er rett og slett herlig. Spesielt morsomt når han drar benet rundt og magen bare buler hit og dit :P Neste kontroll er nå 30 mai, da skal vi sjekke om han ligger på normal i forhold til str. Det er jeg veldig spent på. Lenge siden sist vi sjekket, og da var han fortsatt så liten. Spennende å se hvor mye han har vokst på de ukene. Jeg elsker hvert fall å få større mage, jeg syns det er stas jeg! Spesielt fordi folk nå kan se jeg er gravid. Det er litt ekstra moro :D Hæhæ.

Magebildene ble ikke like bra som de pleier, fordi jeg måtte ta de selv med mobil siden Stian er på jobb :P Men skal få han til å ta noen ordentlige bilder når han kommer hjem også! :)


Klumpen min <3


<3 Kasper miin. Jeg gleder meg til å treffe deg :D


<3 <39 kommentarer

Mia- mamma til Aurora <3

24.mai.2011 kl.11:14

Gratulerer så mye med uke 31! :) Du har en nydelig babymage ü masse lykke til videre :)

herema

24.mai.2011 kl.11:18

gravide kvinner er så flotte! gratulerer! ha en fin dag videre :)

Caroline Otilie Lindberg

24.mai.2011 kl.11:25

Sagt det før og sier det igjen :) Den blir bare finere og finere. Skjønner godt at du er stolt. Og er jo ekstra morro når folk titter på magen og ser at der er det et lite barn.. Får håpe bekkenet blir bedre. Du får danse litt til blue.. kanskje det hjelper ;P

Elise da

24.mai.2011 kl.11:27

Oioioi! Nå er det ikke så lenge igjen!

Mari - mammaen til Kasper <3

24.mai.2011 kl.11:27

Elise da: Nei , er ikke det :)

Silje

24.mai.2011 kl.11:53

Så utrolig herlig blogg! Lykke til med sønnen!!!!

MelinaAmundsen

24.mai.2011 kl.12:07

gleder meg til han kommer <3

kalija

24.mai.2011 kl.13:14

Ah, så gøy!!:-)
Sv: Kjempe fin babymage! Savner den litt selv merker jeg :P

Jeg skal egentlig være lærling nå så fort jeg er ferdig med skolen, men må vente til Lilly-Isabelle skal i barnehage selv. Etter at jeg har fått fagbrevet vurderer jeg å ta videre utdanning til førskolelærer :)

Jeg var kjempe takknemlig for at jeg hadde samboeren min hjemme i de 10 dagene. For det tar litt på å være alene med henne fra 7 om morgenen til mellom 16 og 20 om ettermiddagen/kvelden. Men jeg må ærlig si at jeg er glad for at det bare var 10 dager og ikke mer, for da tror jeg det hadde blitt et sjokk for meg når jeg plutselig skulle være alene igjen med Lilly.

Jeg er kjempe glad på mange måter at jeg ikke hadde noen symptomer i det hele tatt, men jeg skulle gjerne hatt noe som hinta til at jeg faktisk var gravid slik at vi kunne hatt litt mer enn 2 og en halv mnd på å venne oss til tanken og ordne ting. Men det gikk kjempe bra likevel, alt var ordnet til nurket kom bortsett fra sånne småting -men det fikk vi i gaver så da var det ikke så farlig likevel.

Jeg sa til jordmoren jeg hadde før riene begynte å gjøre vondt at jeg ikke eide smerteterskel, for jeg mente at det ikke skulle mye til før jeg fikk vondt. Heldigvis gjorde det ikke på langt nær så vondt som jeg selv trodde at det skulle gjøre, og Lilly-Isabelle satt fast ved bekkenet en liten stund også. Så helt utrolig at jeg klarte alt uten epidural egentlig på en måte. Men jeg er kjempe glad for at jeg ikke rakk å ta det! Fikk ikke noe annet enn lystgass (noe som jeg ble ordentlig fjern på under pressriene) :P

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits