Spørsmål til dere gravide/mammaer

Sola skinner og la oss virkelig håpe den fortsetter å skinne resten av denne dagen!! Da blir dagen så mye koseligere, syns ikke dere også?

Hva jeg skal bedrive denne dagen med er uklart. Får se om jeg drar over gulvene i leiligheten her og rydder litt. I ettermiddag skal vi til Drøbak og på middag til mamma og pappa! :)

En ting jeg lurer på til dere gravide/mammaer der ute - Har dere hørt noe om at man ikke burde spise solsikkefrø mens man er gravid? Ernæringsfysiologen min sa nemlig at jeg burde holed meg unna det. Jeg husker ikke hvorfor akkurat det. Men hvis jeg søker rundt på nettet finner jeg jo INGENTING om at man ikke burde det.. Og det er jo solsikkefrø eller solsikkekjerne i nesten alt grov brød? Jeg liker dem egentlig ikke, så det blir bare til at jeg får det i meg via brød. Og jeg mener ernæringsf. også sa at vi alltid får i oss litt, så hva er da så farlig? Blir forvirret av alt vi kan og ikke kan spise jeg...


Lille min! Jeg vil jo sørge for at han får det godt i magen, og ikke blir syk! <35 kommentarer

Jannicke

25.mai.2011 kl.10:08

det har jeg ikke hørt før.men det er kanskje farlig i store mengder.det er jo solsikkefrø i det meste av brød nå til dags,og jeg spiser jo en del brød..og den lille av min har det bare bra,det fikk jeg se i går.så hør med jordmora om hva ho sier..

Linda :)

25.mai.2011 kl.11:27

Det er det ingen som har sagt til meg heller, og på jordmortimene har hun snakket myye om hva en bør spise og hva en ikke bør spise.. Så du får høre med jordmora, kanskje du blir noe klokere da :) Selv tar jeg alt slik med ei klype salt.. Tenker på hvordan det var før i tida, når en ikke hadde kunnskaper om hva en burde holde seg unna osv. Folk spiste det som var å oppdrive, og de overlevde da? Sier ikke en trenger å spise ekstra mye av "fyfy-maten" for å sette det på spissen, men tror ikke det er så farlig som en skal ha det til:)

Caroline og Benjamin i magen

25.mai.2011 kl.12:47

Har jeg aldri hørt om :s

Ronja 18 år - Mamma'n til Mie

25.mai.2011 kl.13:14

Har aldri jeg hørt noe om:S

Jeg blir også forvirret av alt man ikke skal spise. Det er helt umulig innimellom.. og alle sier jo egentlig forskjellig! Man kan nærmest bli små gal av det.

berta

12.nov.2011 kl.23:41

fant denne siden her.

Skriv en ny kommentar

hits