Da var det torsdag da..

I går var vi på god middag hos mamma og pappa. Fikk grillspyd med scampi, kyllingfilet og paprika, også hadde vi ris og salat ved sidna. Veldig namnam! Koselig å se mamma og pappa igjen også. Farfar og venninna var der også, for de lurte fært på hvordan det gikk med oss :) Så ble litt mer gjester i går. Også fikk vi babytøy av mamma :D Ene buksa var sinnsykt kul. Kanskje jeg viser dere senere ;)

Planene i dag er veldig få som vanlig :P Har veldig lyst å dra på et kjøpesenter snart, men siden jeg ikke har mye penger blir jeg bare frista til å kjøpe ting og da blir jeg sur når jeg ikke kan! :P Men det blir vel å rydde og pusle hjemme, også tenkte jeg kanskje å slå på wii'en min etter hvert å ta litt yoga øvelser :) Det har jeg hørt kan være bra i graviditeten, og det gir gode pusteøvelser til fødsel! Så tenkte å prøve de litt.

Også tenkte jeg å slå til med hjemmelagd pizza til middag i dag, litt ekstra torsdagskos :) Namnam. <3


Bilde av meg og yndlingsjenta mi, Tia <32 kommentarer

Ronja og Mie i magen <3

26.mai.2011 kl.10:45

Godt å tenke på at det ikke er lenge til helg!:)

www.myGlam.blogg.no

26.mai.2011 kl.11:25

deilig da;);) Jeg fikk veldig lyst på Hjemmelaget pizza og:D

Skriv en ny kommentar

Mari - mammaen til Kasper <3

Mari - mammaen til Kasper <3

22, Røyken

22 år gammel jente. Ble mamma for første gang 08.08.11 til verdens fineste gutt, Kasper. <3 Bor sammen barnefaren og nå vår lille sønn i Røyken, og våre to katter :) Elsker livet vi har sammen!

Kategorier

Arkiv

hits