Tips - Dropbox!

For litt siden viste mamma og pappa meg noe ganske så genialt. Nemlig DROPBOX. Det er et genialt program. Du kan laste det ned på telefon og pc.

Det går ut på at du lager mapper, og legger bilder inn dit. Det er som en back-up for hvis du ødelegger pc'n og får ny f.eks. og alt du hadde er borte kan du bare laste ned på nytt, logge inn også har du alle bildene du har lagt inn der igjen! Så genialt?! Og hvis du har venner eller familie som ofte er på dataen og du har mange bilder de gjerne vil ha kan dere velge å dele mapper så dere kan legge inn bilder, som de kan hente hjemme hos seg!

Det er så genialt! Så når jeg tar et fint bilde av Kasper med mobil f.eks. så legger jeg det inn på mappa til Kasper, også kan mamma og pappa se på det når de er hjemme og lagre det på sin pc/mobil.

Jeg syns det er så genialt! Hvert fall når jeg har såå mange bilder, og en mor og far som gjerne vil ha alle :P Pappa bruker det også på jobben. F.eks så skriver han et dokument på jobbpc, legger inn på dropbox og fullfører det hjemme fra hjemmepc uten å måtte ta med pc, sende det over mail eller printe ut! Så genialt ikke sant?!

Hvis du syns det hørtes spennede ut, søk dropbox på marked på mobilen eller gå inn HER og last ned på pc :)


Bilde er fra www.dropbox.com - trykk på bilde for å komme inn.

Har du hørt om det? Bruker du det? Kunne du tenkt deg det?

 

HUSK AT DU KAN LIKE MEG PÅ FACEBOOK - HER - 

Én kommentar

Mamma for lille Michelle

13.jan.2012 kl.21:09

aldri hørt om, smart :D

Skriv en ny kommentar

hits