Barn i Solen

Jeg tenkte jeg skulle gjøre dere lesere der ute oppmerksom på en veldig fin side for oss med barn. Nemlig BARN I SOLEN. Dette er en nettbutikk som har fokus på at barn skal tas godt vare på ute i sol, noe jeg også syns er viktig. Barn har ekstremt sart hud, og tåler ikke det samme som oss voksne. Så at det finnes nettbutikker som tar vare på barn slik som denne, setter hvert fall jeg som mamma stor pris på. Da blir det lettere for oss å passe på de små, kjære barna våre! Denne siden er genial hvis du skal til syden, eller til sommeren!

Tenkte jeg skulle vise frem litt av produktene du kan kjøpe på siden dems.


Her har du en UV-trøye, med lange armer. Dette er noe jeg savnet VELDIG i Hellas i sommer, så jeg vet hva jeg skal kjøpe til neste gang. Du finner den HER. Det som er med denne trøya er så klart at den beskytter mot UV stråler, den tørker fort, den er klinisk testet og komfortabel å ha på.


Her er en genial badebleie for de minste barna. Denne har også UV beskyttelse i seg, stoffet puster, kan vaskes og den tørker fort. Den er jo genial! Dette er noe neste babyen min skal ha! Du finner mer info om den HER

 

Dette er noe av det fine, og smarte, du finner på siden til Barn i Solen. Videre finner du bl.a solkremer, solhatter, strandtelt og skibriller.

Jeg syns alle burde ta turen innom, og ikke minst - DEL siden videre. Gå inn HER for nettside, og lik dem på facebook HER


4 kommentarer

Aldri hørt om den siden, tror jeg må ta en titt:)

Merete Reise

21.10.2012 kl.11:06

Den siden har jeg aldri hørt om ! Mye fint og ikke minst greit dem hadde. Definitivt ett alternativ til sommeren ;)

Mari - mammaen til Kasper <3

21.10.2012 kl.19:26

Merete Reise: ja, absolutt!

Mari - mammaen til Kasper <3

21.10.2012 kl.19:26

¤Malene: :)

Skriv en ny kommentar

hits