Kasper update

Vårt lille fine gull vokser seg stadig større, og han har nå bikket 21 måneder. Er det ikke utrolig? Vi snakker kun 3 måneder til han faktisk blir så gammel som 2 år. Det er snart to år siden han kom til verdens. Føles helt rart syns jeg. Men fy søren for noen år det har vært. Snart to helt fantastiske år. Jeg har jo aldri lagt skjul på hvor stolt jeg er av Kasper. Hvor snill han er, hvor flink han er, hvor morsom han er og hvor herlig han er. Mammas hjerte!

Kasper har derimot begynt å bli litt ramp, og det er tydelig at han skjønner at han ikke skal gjøre ulike ting (som å rive i gardinene.....), men det blokker han bare ut og ler som bare det mens han holder på. Og sier jeg nei med en streng stemme, og flytter han fra stedet - ler han... Lett å si i fra til den gutten. Haha, men han er fortsatt liten og jeg forventer ikke at alt skal gå inn på en gang. Det er vel noe som heter tolmodighet?

Kasper er fortsatt flink til å sove, sovner når han skal, sover ca 2 timer på dagtid og stort sett 11-12 timer om natta. Det er helt perfekt :)

Praten hans går i et kjør, og han er veldig flink (syns vi) til å prate. Veldig mye er tydelig og forståelig for andre bortsett fra oss også. Han sier også to ord sammen slik som "handle mat", "spise mat" og "på do". Ellers sier han masse enkeltord, og noen med sin egne vri. Morfar har blitt til Mosje og kakao har blitt til dandao.

Han spiser fortsatt ganske bra, men jeg merker at han har kommet i en alder hvor han skjønner at han kan få andre ting. Han ser hva vi drikker/spiser og jeg tror han trenger mat som det smaker skikkelig av. Så krydder og smak er en god ting. Men det er jo bare bra, med smakfull og god mat. Favorittrettene er spaggetti og laks. Vann er fortsatt favorittdrikken, men han liker alt annet å. Til og med kaffe... (men det får han altså ikke).

Han er morsom, tullete, rampete, søt, snill, pratsom, blid og herlig!! Elsker hele den lille, store, gutten! :)

Bilde: Min favoritt ♡

2 kommentarer

Tiden går så fort !! Husker dagen du blogget om at lille Kasper var kommet til verden og jeg satt der selv høygravid og sjalu ! hehe... Nå er det snart to år siden .. gosj :p Fortsett og nyt tiden !

Mari - mammaen til Kasper <3

10.05.2013 kl.14:23

EllenBeate: Ja det er helt utrolig!!

Skriv en ny kommentar

hits