Dag 14: Noe du er redd for

Sånn bortsett fra å miste noen jeg er glad i, så er jeg redd for å være alene hjemme på kvelden/natta og mørket. Enkelt og greit.

Jeg syns det er fryktelig å legge seg alene, og slå av lyset. Når jeg er alene hjemme drar jeg ned gardiner, og har på lys. Jeg har blitt flink til å presse meg selv litt så jeg sover i mørket. Men må ha på lys i gangen - tilfelle jeg må på do.. Jeg øver på å slappe av, tenke at det ikke er noe farlig og at alt går bra. Men jeg er nervøs. Hater lyder. Og får noia for alt. Jeg liker det ikke. Derfor legger jeg meg kun når jeg er skikkelig trøtt sånn at jeg forhåpentligvis sovner ganske fort.

Egentlig er dette ganske barnslig, og helt uten grunn, men jeg klarer ikke å bare legge det bort. Jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det.4 kommentarer

Kristin

11.05.2013 kl.21:56

Jeg har det som deg. Er liiiiivredd hjemme alene på kveld/natt. Har gått til behandling, men ikke merket den store forskjellen. Gubben jobber skift, så han er en del borte på natta også :/ Skulle ønske jeg kunne gi deg et godt råd eller noe, men jeg fikser det ikke selv engang... Men tror det er ganske så normalt :)

melissa

12.05.2013 kl.23:36

Har det akkurat likens!! Helt forferdelig å ha den følelsen. I tillegg får jeg sånn at jeg føler at det går noen bak meg, det er skikkelig ekkelt.

Mari - mammaen til Kasper <3

13.05.2013 kl.19:41

Kristin: Ja, det er nok mer normalt enn man tror - men fortsatt like ille.. Huff! Håper vi "vokser" det av oss

Mari - mammaen til Kasper <3

13.05.2013 kl.19:41

melissa: isj, ikke braa!

Skriv en ny kommentar

hits