Solfylte dager!!

For noen fine dager vi har hatt nå - herregud så herlig. Jeg ELSKER sommeren. Sommermenneske delux. Herlig!

17 mai var en skikkelig fin dag. Den var ikke fylt av sol, men temperaturen var helt på topp. Dagen ble startet i Drøbak med barnetog og kakespising hos mamma&pappa. Kasper koste seg med tremenningene sine, og annen familie. Da han begynte å bli sliten dro vi avgårde til Asker og stakk hodet innom foreldrene til Stian en tur. Der spiste vi litt is, før vi dro hjem for å ordne til grilling. I 6 tiden kom det noen venner av oss, og vi hadde grilling her. Vi satt ute i nesten ingenting helt til klokken 12, og det fantes ikke kaldt. Helt perfekt. Dagen var skikkelig fin :) Perfekt 17 mai.

Lørdagen ble brukt ti llitt shopping, vi trengte brødformer og litt sånne ting, og ellers bare koste vi oss ute i hagen. Foreløpig har jeg og Kasper kost oss ute i dag å og nå sover han en dupp. Stian har enda ikke stått opp så kanskje på tide og bråke litt så han våkner??

Herlige dager! Desverre meldt dårlig vær i morgen, men jeg krysser fingrene for at det ikke stemmer. For dette kan jeg bli vant til :D Når det er for varmt til å gå i genser - da er jeg fornøyd!


Kasper fikk seg ny vest og sko på lørdag :)


17 mai hjemme hos oss :)


Kasper på 17 mai :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits