Så deilig

I lang tid, hele 4 uker, har jeg gått og ventet (og bekymret meg) for resultatet på RLE eksamen jeg hadde 22 april. Da jeg var ferdig med eksamen hadde jeg en ok følelse, følte jeg fikk med mye og jeg sa meg fornøyd med det jeg hadde klart å prestere på 4 timer. Men jo lengre tid det tok før resultatet kom, jo mer bekymret ble jeg. "Skrev jeg egentlig nok?" "skrev jeg riktig?" "svarte jeg på alt?" Osv.. Sånne tanker fløy rundt i hodet mitt. Det var til å bli gal av!! Så kom dagen, da resultatet endelig ble lagt ut..... Og vet dere hva? Jeg fikk en B!!!! Jeg er helt overlykkelig. (For dere som ikke vet det går karakterene fra A til F. A er det beste, og F er stryk). Jeg jobbet hardt med denne eksamen. Leste til jeg ble helt grønn i trynet,og når man får noe igjen for det er det en skikkelig god følelse. Så huuurra!

I morgen er det meningen at vi skal få resultatet på den andre eksamen, nemlig pedagogikk. Den gruer jeg meg ENDA mer til. Den leste jeg bare skikkelig på i en uke pga den andre eksamen kom først så rakk ikke å lese til begge to samtidig, men jeg hadde en ok følelse der å, men det gjenstår å se. Herregud, dette er nervepirrende.

Ellers er det helg for min del, men jeg må levere en oppgave innen i morgen kveld. Men den holder jeg på å gjøre ferdig nå, så drar jeg på jobb i kveld og da kan jeg bare kose meg i morgen :) På lørdag skal jeg i bursdag med noen jenter i klassen, så det tror jeg blir veldig moro! Gleder meg til å bare gjøre noe skikkelig morsomt, slappe helt av og nyte livet!

Hvordan går det med dere for tiden?


Jeg har alltid hatet tskjorter, vet ikke hvorfor - men så fant jeg denne på jobben. SÅ god.. Jeg elsker den!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits