Helgen

For det første; jeg elsker været som har vært i helga. Det er så deilig å kunne gå ute i shorts og tskjorte og bare nyte sola. Herlig.

Fredagen startet med at mattetimen ble avlyst så jeg fikk kose meg hjemme med Kaspern! Vi dro til Sandvika for å handle uteleker- Kasper hadde INGEN. Vi endte opp med en sklie, en motorsykkel (som han kan sitte på), en gressklipper, en lastebil og en liten motorsykkel (bare fordi han er så gal etter sykler..). Så når vi kom hjem var det en storfornøyd liten kar som lekte med alle lekene sine! Ellers ble fredagen ikke brukt på noe særlig, bare koste meg med Stian og Kasper :)

Lørdagen så skulle Kasper være hos foreldrene til Stian, og jeg skulle på bursdagsfest i Oslo. En vellykket og utrolig morsom kveld. Deilig med en sånn dag inni mellom.

Søndagen ble for det meste sovet bort, jeg sov til halv 2 !! Aldri opplevd lignende. Så vi sto opp, spiste og hentet Kasper før vi dro en tur til mamma&pappa. På kvelden kom Nikko, spiste med oss og så på film. Nok en herlig dag (sånn bortsett fra at halve dagen gikk til soving...)

Nå er det en ny uke, jeg er nødt til å få lest en hel del til eksamen denne uken (hvert fall prøve!) også jobber jeg litt. Kasper skal få være med mamma&pappa på hytta i helga. Jeg jobber både fredag og lørdag, og siden Stian skal bort lørdag også fant jeg ut at Kasper har mer glede av å være med de på tur enn å så vidt se oss hjemme :) Det tror jeg blir morsomt, selv om jeg aller helst vil være med!

Håper dette regnværet som har vært her i dag forlater oss snart og at sola kommer tilbake! SOL!!

Her er jeg og noen av de finene jentene jeg går i klasse med fra lørdag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits