Blogging på pause

Det blir mindre og mindre blogging for tiden - og jeg føler egentlig kanskje for å legge det bort en stund. Samtidig som jeg trives godt med å skrive (lesere eller ei). Men jeg har eksamen om 2 uker så det er så mye fokus på skolen akkurat nå, så tiden jeg har til å blogge blir brukt til å lese - noe jeg tror er veldig fornuftig. Jeg kommer nok sterkere tilbake i sommerferien, jeg føler bare at jeg blir litt "tom" for ting å skrive om å. Er ikke så spennende å skrive "i dag leste jeg en bok, løp på gresset og spiste middag", men jeg kommer med en oppdatering på Kasper snart - og en når han blir 2 år i august, og en ved barnehagestart.

Kasper har nemlig fått en dato! 05.08 begynner han i barnehagen. De tre første dagene blir som vanlig korte, rolige dager. Heldigvis begynner ikke jeg på skolen før 19.08 så jeg har god tid til å ha en rolig barnehagestart for lille gull. Jeg grugleder meg. Jeg VET det kommer til å gå bra for Kasper elsker barn, er sosial og ikke redd for nye ting. Vi har tidligere vørt på besøk der og han glemmer meg så fort vi er innenfor døra. Han har gått fra meg der inne for å leke. Men jeg føler fortsatt at han er så liten, lille baby min. Men jeg er fornøyd med barnehagen og ikke minst avdelingen (sånn uten å ha møtt de ansatte). Det er en avdeling med 14 barn i alderen 2 - 4 år. Perfekt spør du meg :) Gleder meg til å møte alle der, og til at Kasper skal få seg litt venner.

Ellers jobber jeg inni mellom, og trives veldig godt i jobben min. Det varier i hvor mye det er å gjøre, men det er morsomt uansett. Alltid noe å rydde eller fikse :)

Håper alle koser seg :D

Bilde: I'd be lost without you ♥

5 kommentarer

Jeanette

10.06.2013 kl.08:01

Jeg er innom flere ganger om dagen for å se etter nye innlegg. Håper ikke du slutter å blogge noen gang:). Masse lykke til med eksamen:)

jenta vår skal faktisk begynne i samme barnehage som Kasper. Hun starter ikke før i januar da:)

Mari - mammaen til Kasper <3

10.06.2013 kl.20:06

Jeanette: Så hyggelig å høre :)

Å så moro. Hvor gammel er hun, og hvilken avdeling? Da ses vi kanskje da!

Jeanette

11.06.2013 kl.06:25

Hun blir 1 i januar:( veldig tidlig å begynne da. Men dessverre må vi gjøre det sånn. Hun begynner på den minste avdelingen. Heldigvis kan pappaen bruke de siste 20 dagene av permisjonen sin å strekke de til 1 dag i uka fra februar:)

Mari - mammaen til Kasper <3

13.06.2013 kl.10:11

Jeanette: De fleste har ikke noe annet valg enn det! Det går nok helt sikkert kjempefint, og bitehagen virker som en superflott barnehage :)

Try This

13.06.2013 kl.10:37

Du må ha masse lykke til på eksamen! Håper ikke at du slutter å blogge! :)

Skriv en ny kommentar

hits