Eksamen på torsdag

Oh my! I dag fikk vi vite hva vi kom opp i muntlig, og jeg måtte så klart få det eneste faget jeg virkelig ikke ville ha. Er det mulig? Så på torsdag blir det muntlig naturfag. Jeg syns det er så vanskelig å sette ord på ting, og forstå ting i naturfagen. Samtidig som det er et spennende og viktig fag, sliter jeg med det. Jeg får bare håpe jeg klarer meg på torsdag.

Etter eksamen er det sommerferie. ENDELIG. Det skal bli så godt. Og bare kose meg med Kasper og Stian uten å tenke på skole! Herregud så deilig.

Jeg og Kasper starter ferien med en sommerklipp på fredag, det trengs. Spesielt for min del.. Har ikke klipt meg på evigheter, og håret er fryktelig slitt.. bare et ord å si til det: HUFF... Hihi, men skal bli godt å få fikset sveisen. Sånn at jeg er fin til vi skal til danmark :D

Ellers blir det jo litt jobbing i ferien, men masse kos også! Åååh så deilig det skal bli og ferie blir det uansett hvordan eksamen går!


Kasper er hos mormor og morfar til jeg er ferdig med eksamen, så i dag har han vært på utflukt med mormor, en venninne av mormor og barnebarnet hennes. Er ikke bildet helt herlig?

2 kommentarer

Jeanette

19.06.2013 kl.20:37

Lykke til i morgen:)

Mari - mammaen til Kasper <3

21.06.2013 kl.12:20

Jeanette: Takk :D

Skriv en ny kommentar

hits