Tenk at han har blitt så stor

Kasper bare vokser og vokser, og jeg syns det er så fasinerende å følge med på utviklingen hans. Alt hva han klarer, får til, forstår og sier. Det er utrolig at han kan gå fra å være en pitteliten baby som bare lå der - til den herlige gutten han er nå. Han er absolutt ingen baby lenger - og det er både trist - og veldig gøy.

Kasper er veldig flink til å prate, det syns i alle fall jeg! Han kan si opptil 4 ord i en setning. Slik som "vil ikke mamma dusje". Da er det han som ikke vil at jeg skal dusje :P Haha. Han har også sagt "mamma, jeg elsker deg" og det varmer et mammahjerte det! :D Selv om han kanskje ikke helt forstår meningen i ordet.

Ellers sier han masse ord, og de aller fleste er ganske så riktige. Han sier "motornyy" til motorsykkel, "dandao" til kakao og "rundterundt" til rundstykke. Men ellers er det "vann" "melk" "grøt" "is" "se på barnetv" "vaske" "dusje" "tisse" "sove" "handle mat" "spise mat" "pappa på do" "pappa tisse på do" OGSÅ videre. Han er så god :)

Rutinene til Kasper er vel som de flestes. Viktig med søvn og mat. Han trenger fortsatt duppen sin på dagen, og aller helst to timer for å ikke bli for sliten på kvelden. Han sover fra 7 - halv 8 på kvelden til halv 8 - 8 dagen etter. Perfekt, spør du meg ;) Til frokost er det for det meste brødskiver, men noen ganger grøt. Det samme til kvelds. Han er ganske alt spisende, og spiser det meste til middag. Han er ganske glad i spaggeti og laks. Noen dager spytter han ut alt - andre dager går alt ned på høykant. :P

Når august kommer skal min lille klomp begynne i barnehagen, noe jeg grugleder meg til. Jeg vet at for hans del blir det superbra, og at det kommer til å gå fint for han finnes ikke sjenert og stoler på alle. Det er bare det at det blir så uvant for meg å levere han bort til fremmede (selv om vi blir kjent) i flere timer om dagen! Jeg håper jeg slipper å ha han borte mange timer ofte. Hehe. Men jeg blir vel vant til dette også :)

Kasper er hvert fall verdens søteste, morsomste, rareste, snilleste og herligste gutt. Min gutt :) Vår gutt :)

7 kommentarer

Så stor han er blitt også så flink. Tiden flyr! Ser du gruer deg litt til barnehagestart, men du skal se det blir litt godt for alle parter :-) Klem

mammakissa

25.06.2013 kl.06:17

Han er så fin ;) gleder meg til å se han som bhg gutt!

tubru

27.06.2013 kl.20:55

For en fin liten gutt =)

Irene

22.09.2013 kl.00:07

Nyt hver dag mens barna er små, også de dagene hvor humøret til småtten er av det litt råtne slaget. Du vil ikke tro nå hvor kort tid det egentlig er til han flytter hjemmefra ;)

http://vinterjenta.blogspot.no/2013/09/cats-in-cradle.html

02.10.2013 kl.09:15

Har du sluttet helt å blogge:(?

Mari - mammaen til Kasper <3

02.10.2013 kl.11:53

Anonym: Nja, har vist det! mulig jeg kommer tilbake en dag, men foreløpig har jeg nok med skole og Kaspern!

02.10.2013 kl.21:30

Savner å lese bloggen din, men skjønner du har fult opp

med skole og Kasper:) håper du får tid til å blogge mer senere:)

Skriv en ny kommentar

hits